Min vardag

Fem en fredag vecka 13: Situationer

En vän är i närheten och vill komma förbi. Hur lång tid behöver du innan du skulle kunna öppna dörren? Jag skulle snabbt vilja plocka ordning lite i köket och i vardagsrummet. Övriga rum stänger jag dörren till…..Tjugo minuter räcker tänker jag.

Du hittar något på marken som ser tappat ut, vad gör du? Beror på vad det är för något och var det är. Finns det något att lägga upp det tappade på så gör jag det. Är det ett bankomatkort försöker jag få tag på ägaren.

Du vaknar plötsligt av att du står på en scen, med publik som väntar. Vad gör du? Funderar på vilken sång jag ska sjunga.

Ute på stan ser du en bit bort hur några försäljare vill sälja in något till förbipasserande. Vad gör du? Stirrar ner i telefon och låtsats att jag är extremt upptagen…. Eller så går jag en annan väg om det är möjligt.

På middag blir du serverad något du absolut inte tycker om. Hur reagerar du? Äter och ser glad ut. Jag är uppfostrad med att man äter det som serveras.

Fem en fredag är Elisas bloggtema.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Fem en fredag vecka 13: Situationer

  1. Vilken härlig selfie:-)
    Vi är rätt lika idag tycker jag. Jag skulle nog inte sjunga på scenen, eftersom jag inte KAN sjunga och så skulle jag ärligt säga att jag inte gillade maten. Är iofs också uppfostrad med att man äter upp det som ligger på tallriken, men på ”äldre dagar” har jag blivit aningen mera ”kräsen”;-)

  2. För min del beror det på vad som serveras. Vissa saker äter jag inte och då väljer jag att säga ifrån. Kanske lite känsligt men…

    Kram och Glad Påsk!

Lämna ett svar