Min vardag

Hallon i oktober

När jag gick till bilen upptäckte jag några hallon på en buske. Kändes väldigt otippat så här i oktober. Vinterjackan åkte på både igår och idag på grund av väldigt låg temperatur. Men det känns ju samtidigt som att det är för tidigt. Det sägs ju att man ska frysa in vintern så jag ska nog börja göra det. Om inte annat för att bibehålla den dära myskänslan kring hösten. Att ta på sig vinterjacka känns inte så höstigt.

Jag har pratat tidigare om att jag tycker att jag hör dåligt. Idag skulle vi ta emot en student och jag hörde inte riktigt vad hon sa. Tyckte att hon sa att hon skulle träffa sin pappa som är inlagd på lungmedicin så jag frågade henne vem som är hennes pappa. Men det hon sa var att hon skulle ha praktik hos oss. Just den här gången var det ju lite roligt men det är inte alltid så där helfestligt att behöva be människor upprepa vad de säger. Särskilt inte om det är en massa folk runt omkring.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Hallon i oktober

  1. Jag fick sätta på mig höstkappan och sjalen igår till jobbet då vi hade minusgrader. Idag vaknade jag upp till 14 grader varmt men väldigt blåsigt så en tunn jacka fick det bli då.
    Antar att det blir fram och tillbaka med olika jackor nu en tid framöver 🙂

  2. Aptopå att höra dåligt: min bror har under hela sitt liv fått uppsöka vård upprepade gånger för vaxproppar som han inte fått ut själv med revaxör o. dyl. Det kommer larm från vården om att detta blivit ett allt vanligare problem pga att många använder headset och earpods idag. Kanske är det en idé att kolla upp detta? Inte kul att höra dåligt och dessutom kan det bli farligt om man inte hör en bil eller varningar av olika slag.

    1. Ja, jag kanske borde kolla upp mina öron. Min personliga teori är dels att jag kan ha haft för hög musik men vi har det också genetiskt med dålig hörsel.

Lämna ett svar