Min vardag

Roadtrip på en söndag

Det tog 12 veckor för oss att få vår nya bil. Det visade sig att bilfirman råkat beställa fel bil. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge. När jag först satte mig i bilen var jag inte imponerad men nu när jag testat den på en långtur så börjar jag ändra uppfattning. Det är en bra bil och ytan är ju inte det viktigaste. Vi åkte ut på en roadtrip och visst är det vackert där vi stannade en sväng för att rasta av oss lite. Det var helt spegelblankt fast det blåste rejält, intressant kombo eller hur. Det ser inte så kallt ut men var bara fyra grader så jag saknade både vinterjacka, mössa och vantar. I bilen satt jag även och läste lite på ett par föreläsningar.

Efter några timmar i bil anlände vi på vår destination. Vi stekte hamburgare, barnen spelade tv-spel och därefter funderade vi på något att göra. Vi beslutade oss för att testa minigolf inomhus. Det var en intressant upplevelse att spela minigolf med självlysande bollar och klubbor i ett mörkt rum. När vi var klara ville vi göra något mera men dit vi ville åka var det rätt långt så det får bli vid ett senare tillfälle. Vi gick tillbaka till lägenheten och fikade och pratade. Eftersom det var skola idag behövde vi åka rätt skapligt. Men så trevligt det var att ses alla fem!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

9 Comments on “Roadtrip på en söndag

  1. Det verkade vara en trevlig och händelserik dag. Detta med minigolf i mörker verkar spännande. Jag har faktiskt inte hört att det finns självlysande banor och golfbollar som möjliggör detta, men verkligen innovativt.

  2. Vad bra att du börjat trivas bättre med den nya bilen så att det känns som att den är värd den långa väntan.
    Så vackert det var vid sjön. Man kan verkligen inte ana att det blåste när ni var där.

Lämna ett svar