Min vardag

Hatta hit och dit och fram och tillbaka

Det har varit en lång dag för mig, först var jag och jobbade och sedan var det dags för ett praktikpass. Jag gick också på en föreläsning med kollegorna som handlade om cancerscreening. Mycket intressant men jag var verkligen trött.

Den här veckan och särskilt idag har jag känt att det jag verkligen behöver just nu är lite stabilitet. Ha mitt jobb på lungmedicin och bara vara där. Inte flänga fram och tillbaka på det här sättet som jag gjort i höst mellan olika praktikplatser. Det är inte bra för hälsan men nu är det bara ett halvår kvar. Det är ingenting i jämförelse med det som jag har bakom mig. Jag har två veckor kvar på kirurgen och några pass på akuten nästa termin. Sen är det klart med hattandet hit och dit. Men innan någon nu tror något annat så har jag verkligen haft bra placeringar där jag fått känna mig välkommen, vara en del i gänget och lära mig massor.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Hatta hit och dit och fram och tillbaka

      1. Jag tror det är annorlunda eftersom du redan är anställd. Dessutom kan de (oftast) få dispens. är Allt det där är så himla dumt och korkat. Sjukvården borde välkomna alla som vill jobba där oavsett. Det rör ju liksom på sig hela tiden. Någon blir sjuk, gravid, flyttar, får annat jobb o s v. Så (spontan)sök ändå! Om du vill alltså.

Lämna ett svar