Min vardag

Hipp, hipp hurra för vår lilla Ida

Som inte är så liten längre. Hela elva år blir hon och de senaste veckorna har hon skjutit iväg på längden. Snart har hon växt om sin mamma. Planer för dagen är såklart att fira. Ida ska få paket på sängen, jag har lovat att steka amerikanska pannkakor till frukost och till lunch blir det tacos. Vid tre kommer mamma, pappa, brorsan och hans lille son Kevin hit för lite firande.

En sammanfattning av gårdagen ser ut så här:

  • Fick en födelsedagspresent av Jenny. Det blev den sjunde delen om åklagaren Jana Berzelius. Gillar den serien men den är brutal.
  • Slog in Idaas födelsedagspresenter. Det var väldans viktigt att använda av båda presentpapprerna.
  • Vi var på Cloetta och köpte snaskigheter. De har gjort julgranskulor i form av deras juleskum. Stort vill ha på dom men inte till priset: 3 för 99.
  • Jag och Rickard åt lunch på IKEA och gjorde en massa andra ärenden. Blev en mysig dag på stan.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Hipp, hipp hurra för vår lilla Ida

  1. Jag har inte läst Emelies Schepps böcker men jag är lite sugen på att läsa hennes böcker. Kommer dock inte ihåg vad första delen heter… 🙂 Grattis till Ida 🙂

Lämna ett svar