Min vardag

Födelsedagsfirande så här på lördagen

Årets första snö har kommit! Om det fortsätter snöa som det gör nu och det inte blir plusgrader imorgon så har jag lovat Ida häng i pulkabacken imorgon. Årets första snö brukar aldrig ligga kvar men det vore så mysigt om snön kunde göra det den här gängen. Ska det vara vinter och kallt, då vill jag ha snö!

Jag gjorde en miss i mitt schema så jag har jobbat en enkel natt i natt. Tycker natten gick så snabbt, vips så var jag hemma igen. I morse så gräddade jag pannkakor, ställde in dom i ugnen så de höll värmen och sedan väckte vi Ida med paket och sång. Hon hade önskat sig mer utklädningskläder, klistermärken och en väska med enhörningar på. Efter morgonens firande gick vi och la oss och sov ett par timmar. Därefter blev det tacosfix, Rickard förberedde tårtorna till eftermiddagens födelsedagsfika och så städade jag lite grann. Ida fick välja vilken klänning jag skulle ta på mig så då då blev det en marinblå långklänning som jag kanske använt två gånger. Senast var en julafton för några år sedan.

Det var så mysigt att ha familjen samlad, mamma, pappa, Marcus och Kevin. Och så våra tre barn. Bea var saknad. Hon kunde inte komma på grund av jobb. Tråkigt när det krockar men med oregelbundna jobb går det inte alltid att få ihop det. Vi får ses en annan gång istället. Alltså vet du hur goda tårtor Rickard gör. Ida hade önskat choklad i sin tårta så istället för att göra en smörcreme med choklad fick det bli chokladpudding och det var bara så gott ihop med grädden och vaniljcremen. Jag åt tre bitar. Mums!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Födelsedagsfirande så här på lördagen

  1. Grattis på födelsedagen till Ida! Men oj, så tiden går. Hela 11 år. Vi har firat vår 18-åring i helgen, men jag gjorde en värstingchokladtårta, men blir mätt av en bit…
    Härligt med snö! Vi har kallt, men ingen snö än, den smälte ju bort. Nu är det bara frost ❄️.

Lämna ett svar