Söndagslistan - Träning

Söndagslistan vecka 46

Godmorgon! Det blev vinter igår kväll, ett rejält lager med snö täcker nu marken. Underbart ju! Måtte den ligga kvar ett tag. Vill så gärna ha riktig vinter ett tag. Idag fyller jag år. Har bett Rickard göra en smörgåstårta till oss så den ska vi smaska på idag. Har inte funderat över någon efterrätt men det blev tårta kvar igår så det får nog bli det. Känns lite onödigt att göra någon till efterrätt som sen blir över. Men vi får se, jag kanske ändrar mig, haha. Jag har startat dagen med att springa fem snabba kilometer. Kändes grymt bra måste jag säga. Förutom en dag tidigare i veckan (eller var det förra?) var det länge sedan som jag tränade på morgonen. Förut gjorde jag det jämt. Det är inte så dumt att ha träningen klar på morgonen. Då har jag hela dagen fritt för annat sedan och slipper det där att jag ”måste” träna.

Känsla: En bra vecka helt klart med firande och familjehäng. Känner mig inte stressad över tentan heller. Känns som att jag har koll på läget.

Väder: Igår kom snön! Så mysigt ju och det blir så mycket ljusare direkt.

Träning: Jag har tränat över två timmar pilates, fått till ett par löppass (eller är det så illa att det bara är ett?). Och så mina fem snabba kilometer nu på morgonkvisten.

Mina positiva från veckan:

 • Känner ett lugn inför tentan.
 • All härlig pilates som blivit av.
 • Familjetid!
 • Ida är nöjd med sin födelsedag.

Bilder från veckan:

Veckans länkar:

Underbara Clara och roliga felhörningar. Läs kommentarsfältet. 🙂

En tänkvärd insändare i Hallandsposten

Shopping: En röd julklänning. En sån där som är perfekt att ”jula” i hemma. Hoppas bara att den kommer. 🙂 Men jag valde få hem först och betala sen. 🙂 Och att den inte är ”miniliten”. Det har även blivit lite annat smått och gott.

Veckans instastories:

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

9 Comments on “Söndagslistan vecka 46

 1. Snö ÄR fint så länge jag slipper modd och is som det tyvärr alltid blir i 08a land…
  Och grattis på din dag såklart!

  (Ps, det är Hallands Nyheter. Inte Hallandsposten. Två olika tidningar. 🙂 )

 2. Jag hoppas också att snön stannar ett tag nu, så mysigt och ljust! Jag brukar försöka träna på morgonen, precis som du skriver är det skönt att ha det klart för dagen. ^^

 3. Oj vad mycket snö ni har fått och grattis på födelsedagen. Mums vad gott med hemgjord smörgåstårta och vilken fin julklänning du har beställt. Kramis <3

 4. Grattis på födelsedagen! Har du redan hunnit både springa och gymma, det var otroligt bra gjort av dig. Visst är det skönt att motionera (oavsett form) på morgonen, det sätter liksom stämningen för hela dagen.
  Jag har dragit igång en bröddeg, det är inte lika nyttigt -. men gott 😉

Lämna ett svar