Min vardag

Kalasat klart för den här gången

En fin födelsedagshelg är till ända. Idag fyller jag 39, ett år kvar till fyrtio. Trettio och trettio+ tycker jag har varit en bra ålder. Haha, i mitt huvud är jag redan fyrtio. Tror därför att 40-årskrisen kommer lysa med sin frånvaro. Tyckte däremot att det var hemsk att fylla 25. Kanske för att jag var så osäker i mig själv och mådde så fruktansvärt dåligt.

Det bjukaj inte vaja vintej näj jag fyllej åj”.

Så sa jag när jag var liten och det någon gång var snö på min födelsedag. Igår kom snön och det har fortsatt att snöa till och från hela dagen. I förmiddags gick jag och Ida ut och åkte pulka. Det var så mysigt.

Svärmor kom förbi en sväng och vi åt smörgåstårta och hade en trevlig pratstund. Innan hon kom fick jag öppna mina presenter. Rickard hade shoppat träningskläder från Stronger till mig. Det är inte klokt vad vi är synkade ibland för just det rosa setet som han köpte till mig har jag spanat på tidigare. Fick även de korta tightsen. Perfekt ju.

Var tvungen att testa direkt och såklart göra en ”teaser”. Kände mig stark! Det var såklart de nya träningskläderna…. 😛

Näst på tur att fylla år efter mig är Samuel. Min förstfödda fyller 19 i år. Galet att tänka på. Min födelsedag avslutas med att rycka in på jobbet. Inte riktigt så jag tänkt mig min födelsedag men å andra sidan får jag vara ledig imorgon natt istället.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Kalasat klart för den här gången

  1. Grattis på födelsedagen!!🎉 Du är 10 år efter mig, jag hade inte heller någon 40-årskris. Känns som att 50 är lite jobbigare, men det kan ju ändra sig. Jag är den obotliga optimisten.
    Superfint träningsset!! Så härlig färg!

Lämna ett svar