Min vardag

Snöig måndag

Alltså wow, snön verkligen vräker ner! Blir helt tossig. Igår frågade Ida mig om vi inte kunde gå ut och åka pulka idag med. Spontant kände jag då att det orkar jag nog inte efter nattpasset. Men nu när jag kikar ut och ser hur mycket det snöar känner jag bara att jag visst ska gå ut. Måste passa på. Vem vet hur länge snön ligger kvar och om det blir snö igen i vinter.

I helgen tog jag en pluggpaus. Funderade flera varv om jag inte skulle läsa lite men landade till slut i att på födelsedagar ska man inte behöva plugga. Idag har jag däremot ingen ursäkt till att inte läsa några rader. Så jag ska ta tag i mig själv efter jag skrivit klart det här inlägget.

Jag fick en gullig liten ljuslykta av Ida i födelsedagspresent igår, den lyser så fint nu. Av Alexander fick jag varma och gosiga strumpor. Jag fryser alltid på vintern så skönt med lite varmt på fötterna.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

12 Comments on “Snöig måndag

 1. Kul att åka pulka 🛷😃 å att dottern ville det först.
  Ibland är det bra att ta paus ifrån saker några timmar eller någon dag sådär.
  Vad fin ljuslykta 😀👍. Mm jag tycker det är mysigt med snö ❄️ & tända ljus 🕯️🥰. Bara jag slipper isen. Men den slipper man ju tyvärr inte.

  Ha en bra dag i snön! 🤗🌹

 2. Här har det också snöat ordentligt. Du gjorde helt rätt att ta en pluggpaus i helgen. Det är ju kul att Ida vill gå ut nu när snön kommit.

 3. Här har det mesta töat bort redan i dag så det vår klokt att hasta ut med pulkorna i söndags. Typisk skånsk vinter som försvinner lika snabbt som den kommer.
  Klart att du skulle vara pluggfri på födelsedagen 😀

Lämna ett svar