Min vardag

Hej mitt vinterland

Godmorgon!

Nu när jag såg mig själv på morgonen så kände jag bara att hjälp vad jag ser sliten ut. Sett till det faktumet var det klokt att jag reviderade min plan för min träning. Tänkte springa en runda före frukost och sedan träna pilates. Var nog klokt att jag valde att sova istället Ute ser jag en blå himmel och en sol som försöker orka sig upp. Just idag känner jag väldigt starkt att jag nog vill ut i snön och springa istället.

Gårdagen såg ut som följande:

 • Sov ett par timmar efter nattpasset.
 • Njöt av snön.
 • Åt smörgåstårta-rester till lunch.
 • Tränade en timme pilates med Linnea.
 • Pluggade lite.

Dagens planer: Ida är lovad pulkaåkning idag istället då hon själv spelade tv-spel med Alex och en kompis kom hit en sväng. Jag ska springa en runda men mest fokus ska ligga på plugg.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

10 Comments on “Hej mitt vinterland

 1. Känner likadant när jag kollar i spegeln! Men tycker inte alls du ser sliten ut 🤗 Härligt att ut och springa i snön, så vacker miljö när första snön fallit. Kul med pulkaåkning också!

 2. Låter härligt att springa när det är snö ute. Här har vi så mycket snö att man bör hålla sig till att gå så man inte trillar. Hoppas det har gått bra att plugga. Vad pluggar du till?

 3. Ja ibland behöver man verkligen sova ocy hoppa över det man hade tänk från första början. Särskilt efter en natt pass ocy man får se förskräcklig ut när man ligger efter med sömnen. Är det inte jobbigt att springa i snön?

 4. Ibland behöver kroppen vila. Härligt med snö & sol 😀. Låter som en skön dag!
  Gott med smörgåstårta 😊

  Ta hand om dig❣️🤗

Lämna ett svar