Min vardag

Bilder från gårdagen

Just i detta nu har jag satt en saffransdeg som nu ska få jäsa till sig. Vi ska baka lussekatter, barnen och jag. Medan degen gottar till sig tänkte jag kika in här och berätta lite om min gårdag i bilder. Jag ska även skriva några bloggkommentarer då jag delade min blogg i gårdagens dagtråd i Social media support and share group. Då visste jag inte att min samordnare skulle ringa och fråga om jag kunde tänka mig till dag istället för att jobba min kväll. Så jag är lite sen med kommentarerna.

Det var så vackert väder igår på förmiddagen och så mycket snö. Såna här dagar önskar jag att jag bodde mitt ute i skogen där allt det vackra med snön kommer fram på ett annat sätt. Men jag är glad för det jag får!

Igår pluggade jag några timmar. Det var väl lite si och så med disciplinen men jag har gått igenom en hel del sidor iallafall. Jag tog en paus från pluggandet och tränade trettio tuffa minuter pilates och så sprang jag 6 kilometer. I löpningen ingick att springa 10*200 meter. Tufft men mycket givande. Gav mig inte ut i snön för att springa då jag inte har några bra skor för den typen av äventyr.

När Ida kom hem från skolan gick vi ut till pulkabacken. Bäst att passa på nu när snön kom. Hur kul som helst att vara ute i backen en stund. Bästa pulkabacken ligger precis bakom vårt hus. Hur lyxigt som helst ju!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Bilder från gårdagen

  1. Så lyxigt med en pulkabacke i närheten. Det har vi också men vi har sällan snö. Hos er ser det ut att vara rejäl vinter än.
    Saffransbullar är så gott!

Lämna ett svar