Min vardag

En väldans effektiv dag

Jag har suttit effektivt med mina studier ända till nu med enbart korta pauser. Nu känns mitt huvud som fluffig bomull och då passar det bra med en bloggpaus. Idag har jag repeterat kring andning och cirkulation, gått igenom en ganska jobbig föreläsning kring hjärtrytmer och lite kring övervakning och viktiga detaljer att tänka på.

Igår hjälptes vi åt och bakade. Ida ville göra djur av degen så det blev en kanin, en katt och en hund. Alex tyckte det räckte med sina 20 lussekatter och jag gjorde både lussekatter, saffransbullar och en fläta. Så gott ju, och mysigt att baka tillsammans med barnen. Det jobbiga är dock att ta hand om disken efteråt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “En väldans effektiv dag

  1. Bra jobbat att plugga. Visa föreläsning kan va krävande. Men kanske åxå lärorikt 🙂.
    Kul att baka med barnen 😀. Saffransbullar är gott 😋

    Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

Lämna ett svar