Min vardag

Inget är som väntans tider….

Jag har varit vaken sedan halv sex. Då tyckte min hjärna att det var dags att vakna. Det tyckte inte jag men går det inte att somna om så är det ju så…. Jag har hängt en maskin tvätt som jag körde igång igår kväll innan jag la mig och tvättat två maskiner till. Så nu är tvättkorgen tom. Får njuta av det så länge det varar.

Hela veckan har jag kollat min mail, ibland flera gånger i timmen. Jag går och väntar på resultat på sista uppgiften och tentan. Hade hoppats på att få besked innan jul men jag får nog vänta ett tag till. Inget är som väntans tider eller vad är det man brukar säga… Håll tummarna för mig att jag blev godkänd. 🙂

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Inget är som väntans tider….

  1. Du har självklart min tumme! Jag hade nästan förväntat mig att lärarna ville rätta undan innan helgerna är här. Än finns chansen…

    1. Tack för tummen. Idag fick jag mail om att de går på julledigt så något besked lär jag inte få förrän nästa år. Känns sådär men bara att gilla läget.

Lämna ett svar