Min vardag

Vintersolståndet

Idag går vi mot ljusare tider, det blir nu ljusare för varje dag som går. Tidigare har jag alltid tänkt att bara jag kommer förbi nyår så går det mot ljusare tider men det börjar alltså redan idag.

Jag har jobbat ikväll, det var en väldigt lugn kväll på mitt vårdlag. Men jag håller på att tappa rösten. Blir alltid så efter jag varit och sjungit på Rickards jobb. Får se om jag kan prata imorgon. Ikväll försöker jag vara tyst. Går sådär att bara prata det nödvändigaste…. 😛

I förmiddags städade jag badrummet och flyttade på en hylla som fick ta plats i badrummet. Tycker det blev riktigt bra faktiskt. Skönt att ha checkat av en grej inför jul. Imorgon blir det att kliva upp tidigt för den stora julhandlingen. Bävar redan för det lär vara smockat även om vi kommer till öppning… Hoppas att du får sova gott i natt så hörs vi imorgon.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Vintersolståndet

Lämna ett svar