Min vardag

22 december

Igår fick jag ett e-mail från min lärare om att de kommer arbeta kliniskt nu under jul- och nyårshelgen. Det innebär att jag inte kommer få några resultat förrän efter den tredje januari. Omtentan ska göras den nionde januari och jag tycker att det är alldeles för sent att få reda på om jag behöver göra om bara några dagar innan. Kanske får lägga lite tid i mellandagarna på att repetera men jag vill helst inte det. Å andra sidan är inte kunskap tungt att bära och repetition skadar verkligen inte.

Jag och Rickard var och julhandlade nu på morgonen. Det var förvånansvärt lite folk men å andra sidan kommer lönen först imorgon så det blir nog värre rusning då. Kom på under handlingen att vi har några julklappar kvar. Minns när barnen var små, då var vi klara med alla julklappar redan i november. Tycker det är svårare nu när barnen är större, Idas önskelista är alltid lång men varken Samuel eller Alexander önskar sig något. Pengar går ju alltid åt annars.


Uppdaterat: 11:30 Fick mail nu där jag fick min bedömning på sista uppgiften. Fick högsta betyg på den sista uppgiften också. Så skönt att slippa komplettera.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “22 december

 1. Det kommer säkert bli massor av folk i morgon i butikerna när lönen har kommit.
  Grattis till ditt fina omdöme.
  Carin

  1. Maken gav sig ut till IKEA för att shoppa några presenter till vår förstfödda. Det märktes inte att det var dagen före julafton utan var mer som en vanlig lördag.

 2. det var tråkigt med så kort tid mellan resultat och omtenta… men du har väl klarar 🙂 Klapparna är levererade, fått trevligt besök, vi firar ju inte med alla fyra vuxna barnen, lite knytis med mellansonens familj.

 3. Det känns som väldigt kort tid mellan ett resultat och en omtenta. När jag pluggade var det alltid två till tre veckor emellan. Vet att det då fanns riktlinjer för det.
  Kunskap är aldrig tung att bära men samtidigt så kan det vara skönt att slippa repetera. Svårt val där…

Lämna ett svar