Min vardag

En sammanfattning av min dag

En look från i söndags. Den där röda ”tylliga” klänningen fick dock byta plats med en svart spetsklänning istället. Så där snygg är jag inte idag kan jag säga….

Jag är så hes efter sjungningen i söndags, är rädd för att jag ska tappa rösten totalt. Det vill jag inte såklart. Vi får se hur länge den håller. Någon mer än jag som inte är klar med något inför jul? Imorgon eller på torsdag ska vi storhandla. Inga köttbullar är rullade än, julgodiset lyser med sin frånvaro. Men det gör ingenting. Det blir jul ändå. Vi ska styra med det sista i dagarna nu.

Innan jag kryper ner i sängen för att sova tänkte jag skriva en liten sammanfattning av dagen.

  • Barnen har nu fått jullov.
  • Gått mitt sista intropass som samordnare. Det känns riktigt bra och jag ser fram mot att få pröva mina vingar på riktigt framöver. Men det dröjer till nästa år. Nu jobbar jag i stort sett bara kväll och ett par nätter sedan är det praktik på IVA som gäller.
  • Jag, Rickard och Ida var på ett möte i ett par timmar.
  • Fått mitt schema för mina veckor på IVA. Ett par av veckorna kommer bli riktiga ”hästveckor” då jag bara kommer ha ledigt en dag. Men med skolan och lite annat måste det bli så.
  • Spelat memory och dinosauriespelet med Alex och Ida.
  • Vi har tittat på filmen Zootropolis tillsammans. Hur mysigt som helst ju.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar