Min vardag - Träning

Just nu 07:30

Godmorgon!

Just nu sitter jag i köket, jag har precis hjälpt Ida med sitt hår. Det är både långt och lockigt och Ida gillar inte att ha uppsatt eller någon annan frisyr så det trasslar snabbt ihop sig. Jag och Ida har också hjälpts åt med att mata ödlorna. Ett gäng maskar och grönsaker stod på deras meny.

Idag börjar allvaret igen med skolstart för barnen. Det ska bli skönt att komma tillbaka till rutinerna igen. Vettiga sovtider och vardag igen. Det ser jag fram mot. Sommaren har sin charm, så också vardagen.

Igår tänkte jag lufsa en runda i skogen men träningspasset blev bättre än så. Jag maxade en femma, inte min bästa femma såklart men det blev ett riktigt bra pass. Jag var helt blöt av svett efteråt. Det var så varmt! Ska försöka få till ett pass idag med innan jag åker till jobbet. Idag känner jag mest för något kort och explosivt. Det vill säga använda mitt hopprep.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Just nu 07:30

 1. Visst finns det klara fördelar med vardagens rutiner och de flesta barn brukar uppskatta att börja skolan igen.

  Ha en fin onsdag!

 2. Vardagsrutiner är alltid bra att ha tycker jag fast jag inte jobbar längre.
  Blir lite sugen på hopprep. Har ett uppe på takterrassen, kanske ska plocka fram och testa det någon dag.
  Ha en fin onsdag.
  Carin

 3. Visst är det väl rätt skönt med vardag och rutiner. Det tycker även jag fast jag inte går till jobbet, men jag har ju mina ”arbetsuppgifter” hemma som ”hemmafru” eller vad jag nu ska kalla mig 😉 🙂
  Ha en fin dag!
  //Maria

Lämna ett svar