Min vardag

Komplettera eller inte komplettera?

Jag har varit på så dåligt humör sedan jag vaknade. Har sovit alldeles för få timmar efter nattpasset. Brukar ha svårt att sova men idag tog det priset. Jag är alldeles för uppe i varv kring tentan och allt runtomkring så jag kan inte slappna av.

Imorgon vill lärarna ha in de första kompletteringarna och jag har fortfarande inte fått veta hur jag ligger till i uppgifterna. Om jag behöver komplettera någon av uppgifterna kommer jag inte alls att ha mycket tid för det. Säkert därför jag inte kunde sova heller. Nog om det.

Imorgon är det första december och Rickard överraskade mig för ett tag sedan med att ha köpt en adventskalender med olika sorters te i. Den ser jag fram mot att få testa. Jag kanske får några nya tefavoriter.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar