Min vardag

En sammanfattning av min dag

Det blir ett tråkigt bildlöst inlägg idag. Jag tänkte roa mig med att sammanfatta min dag i några punkter. Eller mest mina tankar kanske…. 😀

 • Sovit hur dåligt som helst efter nattpasset. Jag kunde verkligen inte slappna av. Trots att jag är så trött så är kroppen uppe i varv. Nästa termin ska jag lägga upp betydligt bättre: det vill säga inte tänka att terminen är lång. Det går så fort….
 • Haft ont i magen när jag tänker på allt jag har framför mig med skolan. En sak i taget och glöm inte bort att andas är min stående påminnelse.
 • Har tänkt att jag får jullov efter tentan. Det kommer jag nog inte få eftersom vi ska gå igenom ett nytt område.
 • Konstaterat att skoldagarna som jag har framför mig i nästa vecka inte kommer vara något vilohem. Det blir fullt ös rätt in i kaklet.
 • Har läst igenom några av mina arbeten. Jag har läst alldeles för lite om postoperativ vård…..
 • Funderat över om jag ska börja blogga på Hannafialotta igen.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

12 Comments on “En sammanfattning av min dag

 1. Tråkigt att du inte sovit bra efter nattpasset. Då är det inte konstigt om du är trött. Jag tror man kan lätt tänka att en termin i skolan är lång sen inser man att det bara är några veckor kvar. Jag skulle om jag var dig stanna här då blogg.se har haft sådana problem att jag bytt till nouw igen.

 2. Ja det låter som om du har det fullt upp och ja, det var fullt ös med studierna för mig med jag pluggade både på sommar och jul och alla lov, men jag hade j på distans så kunde ju ändå lägga om det hur det fungerade för oss.

  Ah klart du ska börja blogga igen, eller menar du byta portal

 3. Tråkigt att du sovit dåligt men bra att du tänker att du ska andas o ta det lugnt med skola o dyligt 🥰

  1. Det är mest att jag saknar Hannafialotta. Bloggade ju där så länge. Sen tycker jag att det är svårt att få tillbaka mina läsare som jag hade. Är ju alltid så när man flyttar att man tappar en del läsare.

Lämna ett svar