Träning

Dagens träning: löpning och rörlighet

Jag har sprungit idag, planen var en lugn runda. Så blev det inte, återigen startar jag veckan med att springa en snabb femma på 26,40. Känns riktigt härligt att återigen kunna springa riktigt snabba pass. Hade det varit igår hade jag nog inte fått till samma kvalitet för igår var jag en riktig tröttmössa. Sen hade jag fruktansvärt ont, kändes som nackspärr eftersom det gjorde extra ont när jag vred huvudet åt ena hållet. Men jag tror mer att det var ett muskelfäste mellan axel/skulderblad. Fick ställa in gårdagens pilatespass med Linnéa tyvärr. Idag lurar det lite bara så jag hoppas på att det inte kommer tillbaka. Har du tränat något idag?

Annars idag har jag suttit med mina studier. Har fortfarande inte fått veta något om mina uppgifter. Bra eller dåligt tecken? Det lär märkas.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

One comment on “Dagens träning: löpning och rörlighet

  1. Jag har också en värk när jag vrider huvudet åt ena hållet idag. Vaknade med det och tror att jag sovit knasigt igår natt.
    Jag skulle ha sprungit i morse när jag gick ut. Men det blåste så mycket så jag gick milen istället.
    Bra jobbat på löpbandet
    Carin

Lämna ett svar