Min vardag

Kontraster

Imorse var det dimma, minusgrader och ishalka, nu är det strålande sol och plusgrader. Imorse var det en bil som åkt i diket så blev ståendes en stund medan räddningstjänsten jobbade. Hoppas att det gick bra för föraren. På jobbet har jag suttit med kollegor och jobbat med vår dokumentpärm kring palliativ vård. Vi var riktigt effektiva. Jag hade även ett överlämningsmöte med min gamla chef. Det var ett bra möte som lyfte mig. Det är fint att få höra av chefen att hon är stolt över mig och det jag presterat, både på arbetet och med min utbildning. Det är även fint att få höra att den utveckling och resa som jag själv känner att jag har gjort även ses av andra.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Kontraster

  1. Sannerligen kontrastrika dagar. Igår gav jag mig ut på Sörmlandsleden. -2° när jag startade vandringen, +5° när jag kom i mål. Detta på en rundslinga som inte var särskilt lång, men som tog ett par timmar tack vare alla fotostopp.

    1. Åh låter riktigt trevligt. I år ska jag ut och vandra med Rickard. Vi kunde inte göra det förra sommaren på grund av att jag fick en skada i foten.

Lämna ett svar