Min vardag

Kristi himmelfärdsdag 2022……

……Är en blåsig och regnig historia. Men vi har varit ute och ätit kinamat hela familjen. Eller om det är vietnamesiskt. Lär mig aldrig vad vår favoritrestaurang har för inriktning. Det gick ner x antal goda räkchips innan min mat kom in, ja de andras också såklart. Tog wokade räkor och grönsaker. Så gott ju!

Ska vi se hur det såg idag för ett år sedan? De enda bilderna jag har är mina paletter och elefantörat. Vilken skillnad. Elefantörat har ynglat av sig, jag har nu fyra plantor och paletterna har jag över fem av. Men jag behöver nog klippa ner min största. Har ingen bra plats att ha den så den får alldeles för lite sol. Inte så att den än så länge dör men den blir inte frodig heller.

Två år sedan: 2020 blev det träning med domarklubben på löpbana

Tre år sedan: jag obsade en grymt domare sen hjälpte Ida mig att göra smarrig rabarberpaj.

Fyra år sedan: Pilates med M och S. 2018 hade jag även cravings på bananpannkakor. Sen drack jag dagligen aloe vera. Det är något som jag skulle behöva börja med igen. Magen var gladare,

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Kristi himmelfärdsdag 2022……

  1. Så gott med kinamat och trevligt med en tillbakablick. Verkar ha varit finare väder tidigare år. Här fick vi sol igår, idag är det mulet och regn i luften. Men det gör inget, vi ska gå i affärer idag.

Lämna ett svar