Min vardag

Lite reflektioner bara

Igår gjorde jag mitt sista praktikpass på akuten för den här terminen. Hade slutbedömning med handledaren och en lärare och fick riktigt fint omdöme. Så det är jag väldigt glad över. Det var bara en sak som satte lite griller i huvudet på mig samtidigt som det är något som jag är medveten om. Vi har alla saker att jobba med, konstigt vore det ju annars. Hur som helst skulle jag lätt kunna jobba på akuten och det är tråkigt att min praktik nu är slut.

Idag är jag ledig så idag ska jag sitta fokuserat med studier och kanske att jag åker och tittar på fotboll men vi får se. Jag behöver träna något också. Något med både styrka och kondition. Eftersom teorin just nu är att smärtan är muskulär så är det ju träna jag måste göra. Det kommer bli jobbigt det här känner jag. Tänk så bra det hade varit att kunna vila sig i form men så fungerar det inte riktigt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

18 Comments on “Lite reflektioner bara

 1. Hade ju varit drömmen att få ha sin praktik på akuten. När jag gick gymnasiet så fick jag ha min praktikplats på reumatologen. En ganska tråkig avdelning för en 18åring att vilja jobba på. Tyvärr blev min yrkestid inom vården kort, så där var mina tre gymnasieåren inte riktigt ett bra val. Men vad vet man när man är 15 år och vill hjälpa människor? Idag vet jag att man faktiskt kan ”hjälpa” människor i fler yrken än bara inom vården.

 2. Vad kul att du fick bra omdöme. Förstår att det känns tråkigt att det var sista passet på praktiken. Ja det skulle vara väldigt bra om man kunde vila sig i form. Själv har man gått över 7000 steg idag.

 3. Kul att du fick bra omdöme för din praktik av både handledare & lärare 😊👍. Alltid tråkigt när något tar slut som man gillar. Hoppas ett du får göra några extra pass där 🙏🏻.
  Oja. Vi har alla saker att jobba på hela tiden. Tar aldrig slut 😅.
  För visa är vila i form bra. Å för visa inte 🙂.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

 4. Nä kroppen fungerar ju tyvärr inte så 😉
  Så kul att du trivts med din praktikplats och att du fick en fin bedömning! Jag jobbade många år inom vården innan jag blev sjuk 2013.

  Ha en fin kväll 🙂

 5. Jo jag vet hur det är, när jag gjorde min praktik så fick jag också massa lovord men det var en sak hon sa jag skulle jobba med som jag inte först kunde släppa. Men det är ju lovorden man ska rida på och det är såklart precis när man fått dem så tänker man lite på det. Roligt att du kan tänka dig att jobba på akuten, då var det ju också bra erfarenheter från dem också

Lämna ett svar