Min vardag

Lufs och svåra ord

Oj vilken tuff dag det varit idag. Jag ger mig själv en klapp på axeln och säger bra jobbat. Efter jobbet så har jag suttit och sammanställt sökord och läst studier. I studierna fastnar jag på svåra ord. Google kommer bli min bästa vän under den här vårterminen med examensarbete. Vad sägs om ord som myosinbrist och axonal degeneration? Jag skrev med en annan lärare och hon tyckte att jag skulle jobba vidare utifrån det jag har och sedan skicka in ett utkast första mars. Så jag kör på det. Vet inte hur många gånger jag har gnällt ”jag vill inte” när jag kört fast på någon mening ikväll. Vill byta ämne men jag tror att det kommer bli bra bara jag struntar i att försöka förstå mekanismerna i kroppen. Samtidigt känns det viktigt.

Jag tog en paus och lagade min kycklingwok men jag har också lufsat en runda, första träningspasset på en vecka. Kroppen kändes bra, trots min tuffa dag på jobbet. Avslutade med att stretcha vilket kändes skönt för kroppen. I helgen är jag ledig från jobbet så jag ska jobba fokuserat med studierna.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Lufs och svåra ord

  1. Ibland kan man behöva gå vidare och inte försöka för mycket då man kör fast på tex svåra ord. Det var bra att du fick några råd från en annan lärare. Jag är säker på att du kommer klara detta! ❤️📕

    1. Ja, jag tänker att jag inte ska grotta ner mig i patofysiologin för mycket. Det är ju inte det som är det intressanta utan hur man kan göra saker och ting bättre för patienten.

  2. Ja det var inte ord man hört innan och när jag försökte upprepa och säga dem själv vart det lite tungvrickning. Bra lärare du verkar ha. Skönt att komna ut och gå lite ned. Det brukar ge en rätt energier igen

Lämna ett svar