Min vardag

Maj i en lista

Jag kan inte riktigt fatta att det är första juni idag. Var har dagarna egentligen tagit vägen? Jag skrev igår att jag säkert skulle vakna vid sju och mycket riktigt. Min biologiska sömnklocka är inte inställd på några tonårsfasoner direkt.

Månadens höjdpunkter:

 • Att jag nu är specialistundersköterska inom akut- och intensivvård.
 • Att jag fick VG (högsta betyg) i alla kurser.
 • Att få fira examen!
 • Islandshästridningen med kollegor.
 • Trevlig afterwork hos M med ett gäng fina kollegor. Och så Affe förstås, den lilla vovven kan jag inte glömma.
 • Sommarfest med jobbet.

Månadens läsning: Mitt egna examensarbete och klasskamraternas arbeten. Och ett gäng bloggar.

Månadens inköp: Det enda jag shoppat är min examensoutfit.

Månadens mat och dryck:

 • Grillat med familjen på examensdagen
 • En god grillmiddag med jobbet. Efterrätten var godast: kladdkaka och godisar.
 • Månadens dryck är den nya noccon Berruba.

Månadens friska luft:

 • Jag har dömt en hel massa matcher i min lila tröja. Så smart att shoppa en tröjfärg som inga lag har. Behöver aldrig byta till någon annan.
 • Jag och Rickard gick en mil runt Ågelsjön.
 • Fått till några träningspass i skogen.

Månadens målredovisning: Mitt största mål var att komma i hamn med mitt examensarbete, att presentera det och opponera på en klasskamrats arbete. Det gjordes med bravur och jag kan inte vara mer nöjd och glad!

Saker jag ser fram mot i juni:

 • Jag ser fram emot att få semester. Går på tidig semester även i år men i år kommer jag inte jobba natt de sista passen utan jag kommer jobba en måndag-fredag-vecka. Det blir bra det med.
 • Att börja läsa lite mer igen. I januari så började jag en läsutmaning där jag skulle läsa en kvart om dagen. Det failade om man säger så… Men nu vill jag börja igen!
 • Vår resa till Gotland, det är inte långt kvar nu och jag längtar verkligen.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

16 Comments on “Maj i en lista

 1. Härligt att sammanfatta maj i en lista. Tyckte själv att maj bara kom och gick. Ännu en gång grattis till examen och dina betyg i kurserna. Så välförtjänt.

 2. Så mycket roligt du har varit med om i maj. Grattis till din med bravur genomföra examen! Jag förstod att det skulle gå bra, för jag har ju sett hur flitig du har varit med dina studier. Så kul att du har varit iväg och ridit islandshäst. Det är så härligt att komma ut i naturen på hästryggen, och roligt att rida iväg ett helt gäng också.
  Förstår att du längtar efter att åka till Gotland.

 3. Maj månad har varit fullt upp för dig. Men ändå så låter det som månaden har varit underbar för dig.
  Förstår att du längtar efter semestern. Det gör jag med, men har sen semester i år. Går om sex veckor.

 4. Jag vaknar oftast mellan 8:30-9:00 och känner att jag har sovit klart. Men innan då sover jag oftast. Hästen är ju verkligen så söt tycker jag, älskar hästar dom är så fina. Hoppas läsningen kommer igång igen 🙂

 5. Helt underbara och somriga bilder. En lycklig och stolt Hanna kan jag väl säga, och med hel rätt. Älskar din examensoutfit. Otroligt fint! Just riktigt fin är även din domartröja. Smart att välja just den läckra färgen. I engelska PL är det Liverpool som har reservställ i den färgen. Svårt att vänja sig, då laget ska vara rött;-)

  1. Känns lite konstigt att Liverpool har annat än rött. Håller med om att det är ett rött lag. Jag är väldigt nöjd med min examensoutfit och både brallorna och toppen har jag använt fler gånger.

 6. Tiden går så himla fort. Lite svårt att fatta att juni månad redan är här.
  Mycket som hänt i maj hos dig och det mesta är ju bara roligheter.
  Ha en fin och bra lördag
  Carin

Lämna ett svar