Söndagslistan

Söndagslistan vecka 22

Det är en trött Hanna som sitter här. Känns som det är mitt nya normalläge. Önskar mig en lång och härlig semester där jag får ladda mina batterier. Tio pass kvar nu så nedräkningen har börjat på allvar.

Jag dömde fotboll igår, i andra halvlek började det åska och ovädret hängde över oss. Tillsammans med lagen beslöts det att avbryta matchen. Får se hur tävlingskomittén kommer hantera det, om resultatet som var då när matchen bröts fastställs eller om matchen ska spelas om. Det var fruktansvärt varmt i solen, det fick allt bli vätskepaus.

Kvällen spenderades i en lokal i stan. Domarklubben fyller 90 år och det skulle såklart firas med god mat och fotboll på tv: champions league-finalen mellan Real Madrid och Dortmund. Hoppades på att Dortmund skulle vinna men det gjorde de inte. Tyckte det var synd. Jag gillar inte Real madrid. Vi kom hem sent, strax innan midnatt.

Känsla: Den här veckan har varit så intensiv, startade veckan med att jobba natt och sedan har jag jobbat dag och haft något att göra varje kväll. Så jag är inte särskilt pigg. Men snart är det semester och jag får vila.

Väder: Sommaren fortsätter. Hur underbart som helst. Hoppas på att det inte vänder lagom till semestern börjar.

Bilder från veckan:

Mina positiva från veckan:

 • Mycket trevlig sommarfest med jobbet.
 • Agda gick igenom besiktningen.
 • Haft utbildning för kollegorna i HLR.
 • Hoppat i badet för första gången i år.
 • Trevlig Champions league-kväll/90-årsfirande med domarkollegor

Fin bakgrund men måste såklart visa min fina skylt. Känns så fint att få så mycket cred från mina kollegor och andra personer. Det värmer verkligen mitt hjärta.

Träning:

 • Måndag. Vila
 • Tisdag: Dömt fotboll
 • Onsdag: Dömt fotboll
 • Torsdag: Vila
 • Fredag: Vila
 • Lördag: Dömde fotboll men fick bryta matchen på grund av åska.
 • Söndag: Jag ska ut och döma fotboll i eftermiddag.

Mina outfits från veckan: Du får se mina överdelar iallafall. Just nu är jag inne i en period när jag faktiskt tycker att det är lite kul att ha annat än träningskläder på mig. Den vita blusen med svarta ”pluppar” är en blus som jag haft i evigheter, likaså den marinblå klänningen med vita ränder.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Söndagslistan vecka 22

 1. Lite trött är jag med, men jag har rätt många veckor kvar till semster. Det blev en bra helg i alla fall.
  Så roligt att du bli uppmärksammad på jobbet!
  Det har varit fint väder här också, men jag tror det behövs lite regn nu.

 2. Så du är domare. Tufft ! Både mentalt och konditionsmässigt!
  Stort grattis till examen. Måste vara riktigt gott att vara klar efter allt slit.
  Spetsblusen passar en ung skönhet så bra. Även den andra vita blusen är väldigt snygg. Kram

 3. Jag känner mig också mer trött än vanligt, men skönt att du snart har semester. Jag är ju förvisso sjukskriven och är endast 25 procent på plats, men jag går på semester vecka 28. Roligt att Agda gick igenom och då kan man härda ut ett år till. Roligt med sommarfest och fina outfits allesammans.

  1. Hoppas att du snart blir piggare. Det är många som är trötta nu. Då är det ett litet tag till innan du får semester. Jag blev så glad över att Agda gick igenom. Slipper jag bekymra mig över det.

Lämna ett svar