Min vardag

Fem en fredag vecka 22: Fem

Oj så trött jag är nu. Det har varit en riktigt intensiv vecka så det är känns härligt att jag är ledig i helgen och får sova tills jag vaknar själv. Förhoppningsvis så är det längre än till sju….

Jag har varit hemifrån sedan sex imorse då jag först jobbade ett dagpass, jag var samordnare idag, och ikväll var vi ute ett gäng från jobbet. Bowling stod på schemat och sedan äta en god grillbuffé med massor med godsaker. Jag fick en fin bukett med blommor och ett litet paket med små shotglas. Jag dricker inte alkohol men de blir perfekta till att dricka små hälsoshots ur. Tex med ingefära och gurkmeja. Har dock lite dålig fantasi men det är ju bara att googla tänker jag. Chefen tyckte att jag skulle hålla ett litet tal och det är verkligen inte min grej så där oförberett men några rader av tacksamhet fick jag till.

 1. Vilket ord på fem bokstäver beskriver ditt humör idag? Tröttis. Egentligen sex bokstäver men det är ju svårt att komma på ord som beskriver veckan på rätt sätt.
 2. Vilket ord på fem bokstäver beskriver dina planer för helgen? LEDIG
 3. Vilket ord på fem bokstäver beskriver beskriver hur veckan har gått? Snabb vecka.
 4. Vilket ord på fem bokstäver beskriver något som irriterat dig i veckan? Ja, det finns ett par saker den här veckan som irriterat mig den här veckan. Men det är inget som jag känner att jag vill skriva om här.
 5. Vilket ord på fem bokstäver beskriver dig själv i veckan? Elisas ord gäspig var bra så tänker jag snor det ordet.

Frågorna är Elisas fem en fredag.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

10 Comments on “Fem en fredag vecka 22: Fem

 1. en vaknar ju ofta extra tidigt när en är ledig. låter som avslutning/examen? trevligt att bowla och äta grillbufé. underbara blommor. hoppas att du får en avkopplande helg. här h<ar det åskat och regnat idag. helt underbart med lite regn, faktiskt

 2. Det är många som tycker att veckan gått snabbt eller raskt….hoppas att irritationsmomenten försvunnit till helgen….
  Trevlig sådan önskas!

 3. Bilderna på blommorna och maten är då helt i min smak kan jag säga:-)
  Tror att du fortfarande lever i ett typ ”antiklimax-mode”, och det ska du fortsätta med tycker jag. Om du vill alltså. Jag menar det du åstadkommit är ju helt fantastiskt så – jag du förstår.

  Blev aningen överraskad att läsa att du är nykterist. Det var helt otippat.

  PS Kollade du tv4 och IRL-SWE. Domaren hade inte sin bästa dag på jobbet om man säger så. DS.

  1. Jag brukar vara rätt så duktig på att nedvärdera mig själv men just vad gäller skolan och det jag presterat där så ska jag verkligen vara stolt över mig själv. Alltså jag kan ta en cider ibland men det där att gå ut och dricka drinkar och shotta på krogen är inte jag. Såg inte matchen men nu när du skriver som du gör så blir jag helt klart nyfiken.

  1. Jag är inte superduktig heller. Jag hamnar mer i rännan än vad jag får ner kloten. Men jag lyckades få en strike iallafall och jag kom inte sist. Men resultatet spelar inte så stor roll. Det var grymt kul ändå. 😀

Lämna ett svar