Min vardag

Klipp, klipp

Vet du vad jag gjorde klockan fem imorse? Jo det ska jag berätta för dig. Jag tröttnade nämligen på mitt långa, slitna hår och klippte av över en decimeter. Huruvida det blev ojämt eller inte lär märkas. Har inte varit hos frissan på flera år. Tycker liksom att det inte spelar någon roll eftersom jag mer eller mindre alltid har uppsatt hår. Dessutom är mitt hår lockigt så om det blir lite ojämt här och där märks det inte på samma sätt.

Jag var helt slut efter jobbet men idag var det dags för Blodomloppet i Linköping. Efter två matcher valde jag att stå över men följde med så Alexander kunde springa. Ida ville först stanna hemma men följde sedan med hon också. Blev så sugen på att springa väl på plats men jag tror inte att kroppen hade uppskattat den typen av bravader just idag. Så jag lyssnade på kroppen och var publik. Vilken folkfest det var och i år var det dessutom varmt och härligt. Jag sprang loppet förra året och då var det istället iskallt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Klipp, klipp

  1. Wow så snyggt du fick till det m saxen…. Där har nog jag tummen mitt i hand, om håret ska fixas med el utan sax. Så igår var jag t frissan och hon fick klippa mitt hår, vilket händer med ca 7 v mellanrum ungefär. Jag har så tjockt hår så det blir liksom för mycket om jag bara låter det växa.

    1. Alltså jag kan inte ens klippa ett papper rakt så att jag får till håret är lite av en gåta faktiskt. Önskar mig tjockt hår. Mitt hår är så tunt vilket är riktigt trist.

  2. Såååå kul infall, jag brukar göra det ibland också. Mitt sneda klipp syns alltid, för jag har allt annat än lockigt hår, men inte ens det tycker jag spelar så stor roll i och med alla gånger jag varit rentav flintis..! XD

  3. Spontant ville jag skriva ”Hej snygging”, men det får man troligen inte säga längre. Minns att jag alltid klippte min mans hår. Han vägrade går till frissa. Han hade också lockigt hår. Väldigt tacksamt att klippa, då man inte ser ”misstagen” man gör. Jag har ju kort hår med ”självfall” och jag skulle aldrig våga klippa mig själv. Så jag traskar till min frissa Leo var sjunde vecka.

    1. Jag hade inte heller klippt mig själv om jag hade mer en frisyr eller vad man ska säga. Nu låter jag det ju växa och har mer eller mindre alltid uppsatt hår.

Lämna ett svar