Min vardag

Min hjärna har checkat ut…

Idag är det Sveriges nationaldag. Jag har ”firat” med att vara på jobbet, Rickard är iväg och dömer fotboll och barnen sitter och spelar spel tillsammans. Så jag sitter här i mitt hörn i soffan och funderar på vad jag ska käka till mellanmål. Skulle vilja göra något roligare än bara en macka eftersom det är nationaldagen. Något som vore trevligt är att grilla när Rickard kommer hem sen. Gärna lite grillad banan med glass. Ja, så får det kanske bli. Visst lät det trevligt!

Varje pass räknar jag ner tills jag får gå på semester. Det känns lite som att hjärnan har gått på semester innan det ens är dags ”på riktigt”. Man skulle behöva få ledigt ett tag innan semestern börjar för att slippa det värsta ”fluffet”. Mår du bra?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Min hjärna har checkat ut…

 1. Några dagars ledigt för uppvärmning innan man startar semestern skulle inte ha varit fel alls.
  Ha en fin onsdag.
  Carin

 2. Häromdagen skulle jag skriva en kommentar till dig, om att du skulle vara snäll mot dig själv, men via datorn var det problem, det gick inte, så jag provar igen…

  Iaf så känner man igen det där om att checka ut en två veckor innan semestern, dessutom brukar jag vilja ha allt ordnat hemma innan vi drar iväg, det blir så mycket att fixa när man kommer hem.

  Hoppas du hade en trevlig Sverige nationaldag i går.

 3. Ja, det vore nåt, lite ”försemester” hade inte skadat. Jag har iaf helt kopplat bort jobbet denna långhelg. Så det är skönt. Bara 3 arbetsdagar denna vecka, men de lär bli hektiska. Men på det stora hela mår jag bra 😊

  1. Så skönt att du mår bra och att du har fått en långledig helg. Så härligt ju. Visst hade det varit bra med semester före semestern. 🙂

 4. Jag känner igen det där med att hjärnan har checkat ut och man bara går på ren och skär rutin. Då är det dags för semester!
  Grillat blir väl bra i dag 😀

Lämna ett svar