Min vardag

Ändrade planer och lite ”borde göra”-saker

Efter jag publicerat gårdagens inlägg om mina planer för kvällen så ringde Rickard. Han hade ett förslag att vi skulle åka till Borensberg och kolla när vår kompis E dömde ett toppmöte i division fem. Med oss hade vi också J och J ( ja, deras namn börjar på samma bokstav, jag har inte skrivit fel). Det var en riktigt trevlig kväll. När jag och Rickard kom hem blev det lite jordgubbar och glass. Älskar att den säsongen börjar nu. Men jag läste att jordgubbar är bland de mest besprutade bären. Känns ju lite sådär måste jag säga. Vi hade egna jordgubbar i några år men jag har inga gröna fingrar så Rickard grävde upp plantorna och så sådde vi gräs där istället.

Idag har jag jobbat och flexade ut tidigare för att kunna gå på ett möte med Rickard och Idas skola. Planer för resten av kvällen är rätt så oskrivna. Det jag borde göra är att sätta ut min fina rosbusken som jag fick av M. Igår var även Rickard snäll och gav mig en liten rosbuske så den ska också sättas ut. Drömmer om att få till en riktig rosrabatt i pallkragen. Tänk så fint det skulle bli. Jag behöver också städa min garderob. Nu är jag lite sugen på att använda mina fina sommarklänningar så både igår och idag har jag haft klänning. Igår en beige tröjklänning och idag en ljusblå smockklänning. Har du haft en bra dag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Ändrade planer och lite ”borde göra”-saker

  1. Det kan bli riktigt trevligt fast ens planer ändras på. Och jag tycker er verkar ha blivit en fullträff.
    Här är jordgubbssäsongen i full gång och tar lagom slut ett litet tag till midsommar när den tar vid i Sverige. Ha en fortsatt fin onsdagskväll.
    Carin

Lämna ett svar