Min vardag

Minnen

Jag har suttit på förmiddagen och försökt plugga lite. Visst har jag fått lite gjort men det känns inte som att något fastnar så nu är det dags för en paus. Fick upp lite härliga bilder i min fotoapp som jag tänkte dela med mig av.

Vi börjar med för fem år sedan. Då var jag hemma hos mamma och pappa. Vi pratade träning bland annat och det var då som mamma fick sitt pilatesprogram av mig, ett program som hon fortfarande gör varje morgon. Är imponerad av hennes disciplin. Väl hemma blev det en härlig grillmiddag. Då var det också sol precis som idag.

För tre år sedan var det också sol. Vi bjöd J och E på en härlig grillmiddag och jag hade på mig min fina gröna klänning som jag tycker så mycket om.

För två år sedan så cyklade jag till och från jobbet. Så fint det är med lila förresten. Måste damma av både tightsen och tröjan. Satt vid husväggen och njöt av värmen och Ida gungade. I år var det premiär för det redan i mars. Sen kom ju kylan tillbaka så blev inget mer av den varan förrän i helgen som var.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Minnen

  1. Vilka fina minnen att titta tillbaka på!
    Ibland fastnar inget när man pluggar och då tror jag att det är bra att ta en liten paus. Ta nya tag lite senare…

  2. Skoj att blicka tillbaka på gamla kort och minnas vad som har hänt.
    Ha en fin onsdag och jag såg att det skulle bli strålande väder på lördag.
    Carin

Lämna ett svar