Min vardag

Med bara ben

Igår trotsade jag minusgraderna på morgonen och struntade i vinterjackan och i morse fick det bli capritights. Jag är nog svältfödd på sol och lite värme efter den här långa vintern.

Jag har en galet intensiv period bakom mig. Jag har egentligen inte haft en ledig dag på nästan två veckor. Så imorgon tog jag faktiskt semester. Nu när jag fyller fyrtio i år har jag helt plötsligt 31 dagar istället för 25. Det är inte dumt. Fast sen är jag ju inte ledig i den bemärkelsen. Plugg står på schemat. Kanske att jag bjuder på ett foto i timmen. Men vi får se.

Ikväll ska jag åka iväg och döma fotboll. Brorsan behövde lite hjälp med matchen och eftersom jag är en snäll syster så ställer jag såklart upp. Då får vi se vad kvällens drabbning bjuder på. De senaste två matcherna jag dömt har bjudit på lite allt möjligt smått och gott. Det ska bli kul iallafall!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar