Min vardag

En snabb titt

Tänkte bara kika in jättesnabbt innan jag kryper ner i sängen och berätta om min dag. Mest för att jag inte vill bryta min ”blogga varje dag-svit”. Lite larvigt men sån är jag, haha.

Alltså det har verkligen varit helt fantastiskt vackert vårväder idag och det har varit varmt. Men i morse hade jag minusgrader, det gillades inte kan jag säga. Kände inte för att ha vinterjackan eftersom att jag visste att det skulle vara varmt.

Idag var det så lugnt på jobbet, så där så jag nästan funderade på om det var något som var fel. Det var dock en bra dag som bjöd på lite allt möjligt att styra med i slutändan. Ikväll har jag varit ute och dömt fotboll, dömde en match mellan två pojkar 15-lag. Rickard var där och tittade på matchen och det kändes bra att få lite feedback. Jag har inte haft någon ”riktig” observation sedan jag var på Aroscupen 2019 så då är det lätt att börja tvivla på min förmåga. Särskilt de där matcherna när det är svårt att göra spelarna nöjda. Hur som helst så var det roligt att döma idag.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar