Min vardag

Vår i trädgården och pilates

Jag gick faktiskt ut i solen i eftermiddags och gjorde ett ryck i mina rabatter. Jag har klippt ner min lavendel som har blivit större och större för varje år. Var lite osäker på om man kunde göra det men efter att ha googlat så rök det mesta av lavendeln. Det går ju att gräva upp den om den inte tar sig igen. Pionerna klipptes ner och mycket riktigt, där under börjar det komma upp små nya skott. Underbart att se de små vårtecknen i trädgården.

Efter mitt röjande i rabatterna så rensade jag stenplattorna, inte helt perfekt, det är lite mossa och elände kvar men jag tröttnade lite och tränade några minuter pilates i solen istället. Det var riktigt skönt i solen så jag bestämde mig för att sätta mig och plugga. Genast blev det lite kyligare när jag inte höll igång men det var bara så härligt och jag kände mig så lycklig när jag pysslade, tränade pilates och sedan pluggade. Underbart ju! Längtar efter flera såna här dagar!

Pilates-temat fortsatte ikväll för då var jag med på en workshop online som bland annat handlade om att förstå syftet med en övning. Om man inte förstår syftet blir det också svårt att förmedla till klienten vad man vill att de ska göra. Det var mycket givande. #alltidstudent

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

7 Comments on “Vår i trädgården och pilates

 1. Ja visst är det underbart att våren är här. Härligt att du kunde rensa i rabatterna. Så att nytt kan komma upp. Bra att du kunde göra pilates ute istället för inne. Själv gick jag en härlig promenad på ca 3km för att handla. Det ångrar jag inte men nästa gång ska jag ta med mig en flaska men något jag kan dricka.

 2. Så mysigt att se våren titta fram i trädgården.
  Härligt att kunna träna ute i vårsolen med.
  Ha en ny bra vecka.
  Carin

 3. Det låter som en riktigt härlig dag! Det är så mysigt när man kan komma igång med att pyssla i rabatterna. Här har jag inte sett några livstecken från pionerna än, men det kommer väl snart. Här behöver också rensas mellan plattorna för det ser bedrövligt ut, men tyvärr är det inte lika roligt.
  Så skönt att göra pilates och plugga utomhus också. Ju mer man kan göra ute desto bättre tycker jag 🙂

Lämna ett svar