Söndagslistan

Söndagslistan vecka 15

Visst är mina gröna brallor fina? De känns så våriga och fräscha. Mina ben är verkligen kritvita men snart får de väl kanske lite färg. Med betoning på lite, jag har jättesvårt att få färg på mina ben.…..

Vilket fantastiskt soligt väder det är idag. Men jag blev besviken när jag gick ut barfota och konstaterade att det inte är så pass varmt att det går att vara barfota i trädgården. Känner mig helt svältfödd på värme och sol faktiskt. Snart kommer jag väl gnälla på att det är för varmt istället….. 😛

Jag har bytt min header också, solklart att mina älskade pioner måste vara med på ett hörn. Slog mig nu att jag behöver klippa ner förra årets stänglar så nya och fräscha skott får chansen att se dagens ljus. Det behöver nog göras redan i eftermiddag. Ja, så får det bli. Något mer jag vill göra är att sätta mig ute i solen. Fast jag blev besviken på de kalla stenplattorna.

Känsla: Glad och pepp men längtar verkligen efter riktig värme nu. Vintern har varit lång.

Väder: Jag kan bara minnas soliga dagar och en gruvlig motvind när jag cyklade hem från jobbet i tisdags. En sån där motvind där det kändes som att jag kom två meter fram och en meter bak hela tiden.

Mina positiva från veckan: Jag kan visst bara komma på tre punkter den här veckan. Måste väl finnas mer än så? Ja, såklart men det står still i mitt huvud.

 • Bra jobbvecka där saker och ting flutit på.
 • Fick högsta betyg även på den sista uppgiften.
 • Även den här veckan bjussar jag på en pilatesklass här på bloggen. Har ju velat få ut mer klasser här på bloggen så jag blir extra glad när jag får till det.

Träning:

 • Måndag: Sprang en runda i skogen.
 • Tisdag: Körde dubbelpass: cyklade till och från jobbet och hade sedan 1 timme pilates med Linnea.
 • Onsdag: Vila
 • Torsdag: Pilates i Mjölby.
 • Fredag: Vila
 • Lördag: Dömde fotboll
 • Söndag: I skrivande stund inget alls.

Veckans fundering: Är det inte konstigt hur man alltid kommer på det smartaste att säga när det är för sent? I veckan blev jag rätt hårt ansatt av en person och gav det sämsta svar på tal någonsin. Skäms lite över det men egentligen är det personen som borde skämmas över hur h*n bemötte mig.

Veckans bilder:

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Söndagslistan vecka 15

 1. En härlig vecka med mycket träning. Visst längtar man efter lite mer värme nu..cyklar till jobbet och det är fortfarande mössa på!
  Ha en fin söndagkväll!

 2. Ja, snygga tränings tagits 😃👍.
  Varit jättehärligt vår väder i helgen ☀️☘️å det verkar som det ska fortsätta i veckan som kommer. Snudd på för sommar värme 😊.
  Mm kan tänka mig att det fortfarande är kallt i gräset. Det var ju snö på marken för ca 1 vecka sen, så.
  Låter som du haft en bra vecka. Både mående & träningen. Gött.
  När kommentarer kommer plötsligt så har man svårt att säga bra saker. För man är inte förberedd. Något jag tror man kan träna upp. Men vilket idiot att gå på dig! 😠.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

Lämna ett svar