Personligt

Nattliga funderingar

Var ser du dig själv om 10 år?

Om tio år är det bara ett halvår kvar tills jag fyller femtio, det känns helt galet att tänka på. En annan sak är att om tio år så är alla mina tre barn vuxna, Samuel 29, Alexander 26 och Ida 21. Det känns ännu mer galet att tänka på än att jag fyller femtio…..

Om tio år så är jag och Rickard still going strong. Med vuxna barn får vi ännu mer tid tillsammans. Långa vandringar där vi upptäcker Östergötland tillsammans och vi bor kvar i vårt lilla radhus. Kanske att vi vid det här laget har en prunkande trädgård där jag odlar grönsaker och har vackra blommor. Mina pioner och syrenhäcken frodas så fint.

Om tio år så har jag så klart klarat av min specialistutbildning inom akut- och intensivvård och jag har jobbat som specialist i några år. Kanske att jag också har jobbat på IVA ett tag. Eller så är jag fortfarande kvar på lungmedicin där jag jobbar nu.

Min träning är fortfarande en viktig del av mitt liv, särskilt min pilatesträning som jag utvecklat mer. Jag har fortfarande klasser på Mjölby hälsocenter men även privatkunder. Jag har nått mitt mål som jag hittills inte arbetat för aktivt: att kunna stå på händer och göra armhävningar. Jag hoppas också på att jag har kunnat hålla mig skadefri och dömer fortfarande fotboll. Vore häftigt att kunna få fira 20 års-jubileum som fotbollsdomare.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Nattliga funderingar

  1. Vad roligt att läsa om dina tanke. Jag minns att när jag fyllde 40 var vi i Åre och åkte skidor och när jag fyllde 50 blev jag överraskad med en resa till Antibes i Frankrike tillsammans med döttrar och make. Minns så väl. Och nu är jag 74. Åren har gått….
    Önskar dig en fin söndag.

  2. Nattliga funderingar kan vara väldigt intressanta minst sagt men ibland inte helt lätta heller. Tankar om framtiden kan vi ha men nog är det en hissnande känsla ibland.

Lämna ett svar