Min vardag - Personligt

Fem saker

Jag har varit ute och dömt fotboll, blev en tidig seriepremiär för mig. Tidig som i tidig på morgonen alltså. Redan klockan tio blåstes matchen igång. Idag var det tufft att döma faktiskt men solen sken så det var en fin inramning. Jag är också glad över att kroppen kändes pigg och att jag inte fick några skadekänningar någonstans. Vågar knappt skriva det men i år har mina ben hållit väldigt bra. Tidigare år har jag alltid haft ont i något muskelfäste men nu var det länge sedan sist. Jag vill tro att det är all pilatesträning som gör skillnad. Pilates är ju fenomenalt vad gäller att bygga upp en bra grund och sedan hålla sig skadefri.

Vilka fem vardagliga ting gör dig lycklig?

Frågan är vardagliga ting men vad räknas egentligen som vardagliga ting? Och fem, är inte det väldigt lite? Finns ju hur mycket som helst att känna sig glad och lycklig över. Första snöfallet på vintern, första vårblomman, rimfrost, en prestation som man bara är så nöjd med, särskilt om det är något man verkligen slitit med och det sedan blir fantastiskt bra. T ex mina skoluppgifter som jag slet med så mycket och sedan fick högsta betyg på. Ja, listan kan göras lång men det helt klart viktigaste blir:

  • Barnens skratt och när de är glada och mår bra.
  • Hänga med familjen
  • Gotland!
  • Pilates!
  • Att få skratta!

Bilderna ovan är från tidigare i veckan (vinröda tights) och den högra är för fyra-fem år sedan. Ser du någon skillnad? Det första jag tänker på är att jag har mina ben närmare kroppen på ”nu-bilden”. Kul att se att det ändå händer lite med styrka och rörlighet.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar