Världen idag

Nu har jag blivit socialdemokrat!

Häromveckan skrev jag att mina värderingar är röda. Idag gjorde jag slag i saken, det är viktigt att ta ställning politiskt och jag har nu tagit mitt politiska ansvar och tecknat medlemskap i socialdemokraterna.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

8 Comments on “Nu har jag blivit socialdemokrat!

  1. Jag läste rubriken innan jag såg datumet. Jag har själv varit medlem i ett annat parti, men man ska inte diskutera politik då det kan skapa konflikter med nära och kära.

Lämna ett svar