Min vardag

Överfarten

Godmorgon! Jag tänkte blogga några rader här från hotellet.

Jag som inte gillar hundar…. Vi fick platser en rad  framför djursalongen. Det luktade blöt hund 🤢🤮🤢  och jag blev direkt på dåligt humör. Det första vi gjorde var att gå till receptionen och fråga om andra platser. Det här är första gången som jag blivit besviken på Destination Gotland. Ha djursalongen så där öppet förvånade mig. Men det löste sig bra och vi slapp vovvarna.

Så här glad blev jag över det. 🤗

Vi kon fram vid elva och sedan gick vi till hotellet. Hotell Kokoloko ligger bara 1 kilometer från hamnen. Det tråkiga är att det är en rejäl uppförsbacke hela vägen dit.  Jag fick mjölksyra….

Hotellfrukost,  finns det något bättre? Nu är jag redo för en dag på älsklingsö. Fast vädret är inget vidare men hoppas på inget regn iallafall.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Överfarten

  1. Här har vi nåt gemensamt – jag ogillar också hundar, eller rättare sagt, jag är rädd för dom. Och blöt hund-lukt suger.
    Bra att det ordnade sig och att ni kunde byta. Äter aldrig frukost i vanliga fall, men hotellfrukost är ju en helt annan sak. När någon annan gjort frukosten alltså…
    Hoppas ni har haft en toppen dag i Visby trots tråkvädret. På land var det inte bättre heller kan jag meddela.

Lämna ett svar