Min vardag

Och så släpper det (nästan) lika fort som det kom….

Jag har haft en väldigt trevlig kväll. Med god mat, mycket skoj och skratt med mina goa kollegor. Vi spelade även shuffleboard, har aldrig kört det tidigare men jag var bra på att få väck ”motståndarnas” stenar. Så pass bra att vi lyckades vinna båda omgångarna. Åkte hem tidigt och tur var väl det. Innan dess jobbade jag mina timmar. Även idag var jag i samordningen. Tanken är att jag ska jobba som samordnare vissa pass istället för en annan tjej som nu fått andra uppgifter och behöver frigöra tid till det.

Kvällen slutade dock lite tråkigt, fick så där väldigt ont i magen igen. Den här gången ringde jag 1177. Det var dock 40-50 minuters kötid i telefon och det orkade jag verkligen inte med. Lyckades ta mig upp och hämta värktabletter och med panodil och ipren går smärtan över direkt. Tycker att det blivit så här lite väl många gånger nu så imorgon ska jag ringa till vårdcentralen. Jag vet ju hur smockfullt det är både på akuten och på avdelningarna så jag vill inte belasta mer.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

5 Comments on “Och så släpper det (nästan) lika fort som det kom….

    1. Fick tid i januari och det får man vara glad för. Även om det är ett tag dit. Nu har jag inte haft så där ont på ett tag igen. Tycker det är så konstigt smärtan faktiskt.

Lämna ett svar