Min vardag - Pilates

Pilates i trädgården

Jag startade dagen med att få skjuts av Rickard och sedan promenera sista biten till jobbet. Härlig start på dagen att få lite sol på nosen. Idag har jag haft fokus på mitt ansvarsområde så det har inte varit någon betungande dag direkt. Tog tåget hem och när jag kom hem så stoppade jag in lite kyckling i ugnen som fick gotta till sig medan jag tränade pilates tillsammans med Linnea. Eftersom jag har en del fysisk aktivitet framför mig ville jag mest fokusera på att röra på kroppen men inte trötta ut den. Började utomhus men var tvungen att gå in då Linneas röst försvann i vinden. Lite trist då det annars var perfekt uteväder.

När jag var klar med träningen kokade jag nudlar och skar en sallad och åt sedan med barnen. Jag plockade även in disken och körde igång maskinen. Tog även ett varv i sovrummet och plockade ihop kläder som jag slängde in i tvättmaskin. Tänkte låta den maskinen gå klart och stoppa in en 60 graders maskin som jag sedan tumlar imorgon.

Imorgon kväll så ska jag springa blodomloppet med jobbet. Vi blir tre lag vilket känns riktigt roligt. Kepan är en del av outfiten. Känner ju inte att det är riktigt jag men för en kväll så…. 😛 Dessutom så kommer den skydda ögonen mot solen, det är ju inte fel direkt. COL är en förkortning för Cancer- och lungsjukvårdsenheten.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Pilates i trädgården

  1. Härligt att göra Pilates🙂
    Hoppas att det går bra att springa blodomloppet. Jag sprang det loppet med jobbet för några år sedan.
    Kram

Lämna ett svar