Min vardag

Racereport Victoriajoggen 2023

Först vill jag gnälla lite. Jag fattar inte vad de håller på med i nummerlappsutdelningen. Förra året försvann Rickards nummerlapp och det visade sig sedan att någon annan sprungit med den. Samma sak hände i år, Rickards nummer försvann återigen och den personen sprang in på en femte plats. Sen blev det problem när Marcus skulle hämta ut sin så han fick ett nytt nummer. För mig och Alexander gick det dock bättre, vi fick våra nummerlappar.

Om jag skulle springa ens fyra kilometer satt såklart långt inne med min överbelastade fot och det är inte smart att göra en sån här grej. Men jag ville så gärna springa och fyra kilometer i vackra Borgholm är inte fel alltså. Det ville jag inte missa. Så jag värmde upp försiktigt och det gjorde ont men ändå inte så farligt. Ofta kan man anstränga sig till smärtgränsen. Iallafall, jag var med på uppvärmingen inför loppet och sedan när starten gick så sprang jag iväg på pigga ben. Banan går från fotbollsplan, in en sväng på prinsessan Leonores stig och sedan ner till hamnen och samma väg tillbaka. När banan vände fick jag en hemsk motvind. Men jag lyckades ändå trots det springa sista kilometern på 5,28 min/kilometer så jag är riktigt nöjd. Jag hade som målsättning att försöka springa under 24 minuter och det lyckades jag med med 55 sekunder tillgodo. Jag är så nöjd! Foten då? Det gör ont såklart men den känns ändå okej. Nu blir det löpvila fram till fotbollsmatcherna i augusti.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

2 Comments on “Racereport Victoriajoggen 2023

  1. Vilket slarv med nummerlapparna.
    Och det gick ju bra för dig. Men kanske vettigt att vila foten nu innan du ska döma matcher i höst.
    Carin

    1. Ja det var riktigt dåligt. Tycker inte att det får hända i ett sådant stort lopp som Victorialoppet faktiskt är. Nej nu blir det ingen mer löpning på ett tag.

Lämna ett svar