Min vardag

Semester 2023

Idag börjar jag jobba igen, det passar rätt så bra med tanke på att sommarvädret försvann. Semestern har verkligen sprungit förbi men det brukar den göra. Jag tänkte göra en liten sammanfattning av semestern. Ha allt på samma ställe liksom. Nåja, nästan allt iallafall. Jag kan inte lägga upp alla bilder som jag tagit. Det är rätt många nu……

 • Att vi fått gjort allt vi planerat. Storstädat Alexanders rum och fått Idas rum målat.
 • Härlig resa till Gotland.
 • Alla rundor på minigolfbanan.
 • Det har varit skönt att vara ledig och bara ta dagen som den kommer.
 • Samuel var hemma i två veckor. Så mysigt ju att få vara alla fem en lite längre tid.
 • Examensfesten som jag planerat i smyg för Rickard blev väldigt lyckad. Mamma gjorde så goda smörgåstårtor och alla inbjudna utom en kunde komma.
 • Vi bestämde lite hastigt och lustigt att åka till Västkusten en sväng. Där besökte vi Käringön, badade i Skagerak tillsammans med öronmaneter och alger. Men det var varmt och skönt i vattnet.
 • Sprungit tre lopp: Söderköping 5 kilometer, Byrundan 4 kilometer och så sprang jag Victorialoppets 4 kilometer.
 • Att semestern gick för fort.
 • Att bilen gick sönder och fortfarande står kvar på Gotland. Hur vi ska få hem den nu när vi båda börjar jobba igen är ett litet problem….
 • Det har blivit lite för få bad i pool men när vi har varit hemma har det inte varit badväder.
 • Att jag har sovit riktigt dåligt.
 • Att min häl blev överbelastad så jag inte har kunnat träna på den nivå som jag velat och haft målsättning att göra.
 • Att jag inte kunde springa nio kilometer på Victorialoppet som jag alltid brukar göra.

Mest sedda: Vi har streamat och sett alla säsongerna av Morden i Sandhamn. Sen tittade vi också på alla avsnitt av Jim´s värld. Den senare var en riktig skrattfest men kanske en aning (läs mycket) sexistisk och inte särskilt PK. Men det har ju aldrig jag brytt mig om…

Mest inmundigat: Triumphs vaniljglass med krossad choklad och ett lass med jordgubbar.

Godaste: Laxburgaren på Käringön, mammas smörgåstårtor och grillmiddagar.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

10 Comments on “Semester 2023

 1. Så många härliga bilder från er semester! Massor av härliga saker har ni ju hunnit med och de där smörgåstårtorna såg verkligen goda ut! Tråkigt att du inte kunde springa så långt som du hade tänkt dig, men hälsan måste ju få gå först. Hoppas du snart är återställd så du kan ta den långa distansen nästa år! Besvärligt med att få bilen stående på Gotland också förstår jag, men jag håller tummarna för att det ska lösa sig på något sätt! Kram 💖

  1. Det hoppas jag på också. Både med hälsan och med bilen. Bilen verkar de inte lägga så mycket krut på. De har haft den i tre veckor nu vilket är under all kritik. De har inte ens bokat in bilen.

 2. Först och främst, jättehärliga bilder från er semester.
  Ömsom vin, ömsom vatten alltså men jag tycker ändå att det positiva helt klart överväger. Sedan är det väldigt irriterande med dålig nattsömn och väldigt förargligt med bilen. Hoppas att ni finner någon bra lösning på det problemet.
  Perfekt att börja jobba en dag när vädret inte var på topp i alla fall.

  1. Det gör det helt klart. Jag hoppas på bättre sömn nu. Vad gäller bilen så ligger det helt i verkstadens händer. De verkar inte så angelägna om att fixa bilen.

 3. Låter som att ni haft en fantastisk semester och att ni tacklar svårigheterna med mod och styrka, vilket man kommer långt med. Hoppas att du återhämtar dig snart och att ni hittar ett smidigt sätt att få hem bilen på. Smörgåstårta har jag inte ätit på länge men nu blev man ju sugen:)

  Allt gott!

  1. Hoppas också på att bilen kommer hem smidigt. Men vi vet inte än när det blir. De har inte ens bokat in bilen vilket jag tycker är riktigt dåligt.

 4. Semestern gick alltid för fort tyckte jag med när jag jobbade.
  Men den verkar ha varit lyckad ändå och det fina vädret fick ni ju smaka på med.
  Ha en bra dag på jobbet nu.
  Carin

 5. Vilken härlig semester ni har haft! Så där lagomt med planerade aktiviteter. Skönt med oplanerade dagar och kunna göra lite som man vill.
  Trist med din häl. Hoppas det ger med sig. Du verkar ju kunna springa lite i alla fall.
  Jag får hålla mig till cykling, det går inte ens att ta en kort promenad med hälsporre. Fast jag har ju semester och det slår ju allt 😊!
  ”Jims värld” – jo, den såg jag förr, längesen nu.

Lämna ett svar