Trädgården

Rosor

I Visby innerstad finns helt fantastiska rosor. Varje gång som jag är i innerstaden blir jag sugen på något liknande. Jag satte tre rosenbuskar i min lilla rabatt precis bredvid altandörren. Jag drömde om att få en riktigt vacker rosenhäck där. Det sprack kan jag säga, nu är det bara en kvar och mina stäppsalvior har spridit sig dit och lever high life om man säger så. Känns lite som ett hopplöst projekt faktiskt. En vän gav mig förslaget att ge lite näring till rosbusken. Att jag inte tänkt på det liksom.

Min dröm om en riktigt fin rosenhäck lever fortfarande i min pallkrage, där har jag satt två ”ICA-buskar” och de trivs faktiskt. Utmaningen blir att få dom att överleva vintern. Borde finns något bra att isolera med. Så åter till Visbys rosenbuskar. Favoriten är helt klart den orangerosa. Tycker den är helt fantastisk i nyansen. Drömmen ju!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Rosor

  1. Rosorna är helt fantastiska och jag håller med om att de orangerosa är vackra. Jag hade en liknande färg på en gigantisk rosbuske när vi bodde i hus. Håller tummarna för dina ICA rosor! Jag planterade sådana på kyrkogården för några år sedan och de klarade att övervintra och blev till slut för stora för att stå vid gravarna så jag fick ta bort dem. Hoppas du får en fin kväll. Här i Norrköping har vi regn just nu så det blir att sitta inomhus och planera semestern. Kram

Lämna ett svar