Pilates - Träning

Pilates och cykling

Jag tränade pilates ikväll och hjälp vad jag har stelnat till. Kontinuitet är verkligen viktigt, på alla sätt och vis. Ikväll var en sån där dag när jag kände mig stel i varenda liten muskel och varenda kroppsdel kändes i vägen på något sätt. Det är inte konstigt att jag är stel eftersom senaste gången jag tränade pilates var när vi var på Gotland. Sedan dess har det blivit en del del fysisk aktivitet men ingen rörlighetsträning. Och du vet hur mycket jag behöver den typen av träning. Nog om det.

Efter pilatesträningen så körde jag 20 set med ”luftcykling”. Det låter lite töntigt men är sjukt effektiv träning. Jag kände mjölksyran spruta efter bara några varv.

Men jag saknar att inte kunna springa, alternativ träning är bra men det är ju inte det som jag vill göra i första hand. Semestern blev verkligen inte som jag tänkt mig i träningsväg men så blir det ju. Jag har fått vara skadefri bra länge vilket jag får vara tacksam för. Det är bara trist att skadan kommer nu när jag verkligen har haft tid att träna på alla möjliga sätt.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Pilates och cykling

  1. Så trist när en skada kommer. Självklart känns det extra onödigt när man har semester och träningsmöjligheterna är goda. Luftcykling får jag också googla…

    Ha en bra dag!

  2. Det är inte kul när man inte kan göra det man vill.
    Jag var tvungen att googla på luftcykling 😕. Men det är en effektiv rörelse och känns gör den med.
    Ha en bra onsdag.
    Carin

Lämna ett svar