Min vardag

Saknad och dags för studier igen

Jag sitter här med en klump i magen. Har precis skjutsat Samuel till tåget. Vänjer mig aldrig vid att säga hej då. Saknaden är så stor och det är som att en del av mitt hjärta följer med honom på tåget. Men vi ses snart igen, det tröstar jag mig med.

Annars har dagen bestått av att sova efter nattpasset. Jag har njutit av att solen sken och så har vi spelat tecknet igen. Ida var så skeptisk först till spelet men nu älskar hon det och vill spela hela tiden.

Imorgon är jag ledig och då är planen att faktiskt börja med terminens studier. Gå igenom basgruppsfrågorna och läsa lite i boken om akut sjuka barn. Ett träningspass måste prioriteras också. Tänkte tanken om att träna idag men med tanke på att jag jobbat natt och sovit lite dåligt så tror jag inte att träningen ger så mycket just idag. Bättre köra ett pass imorgon. Har du haft en bra dag?

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

6 Comments on “Saknad och dags för studier igen

    1. Ja, det gör ont i hjärtat. Som mamma vill jag ju barnen hos mig hela tiden men jag är glad att han skapar sig ett eget liv utifrån sina intressen och det han vill.

  1. Ja, tack det har varit en riktigt bra dag! Förstår precis hur du känner när Samuel åker iväg, känner precis likadant när Alva ska iväg med. Det är en sån lyx att ha henne hemma och det blir så tomt när hon far. Att de måste iväg och prova sina egna vingar… jobbigt för oss föräldrar!

Lämna ett svar