Min vardag

En aning sur

Jag åkte hem från jobbet sur som ättika. Vissa saker gör mig bara så irriterad. Lite rann av mig när jag närmade mig vårt lilla samhälle. Snötyngda granar gör verkligen susen för humöret. Efter några timmars sömn var det hela glömt.

Igår firade vi Samuels födelsedag. Han fick öppna paket och vi åt smörgåstårta till lunch. Lagom till det var dags för fika kom Kevin och Marcus förbi. Samuel hade bland annat pratat om en air fryer och det fick han. Konstaterade när han testade den igår att jag vill ha en likadan. Så smidigt sätt att laga mat på ju. Idag skiner solen och det är några minusgrader ute. Känns som en bra dag att åka pulka på. Vi får se hur dagen blir.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

Lämna ett svar