Träning

Slitsamt

Av olika anledningar har jag knappt tränat på hela december. Ville inte tänka på var min form är just nu och ambitionen var att undvika att tänka på det. Gick sådär faktiskt. Det värsta med att ha haft ett långt träningsuppehåll är helt klart att komma igång igen. Gjorde en ansats idag till att komma igång med min träning.

Jag joggade en kilometer och promenerade två, var helt gruvligt jobbigt ärligt talat men jag har väl inte den bästa energin i kroppen efter all julmat och godis. Lägg till för lite sömn (som vanligt) och mitt träningsuppehåll. Efter konditionsträningen så fick det bli styrka för armar, ben och mage.

Men nu är det värsta gjort, jag är igång igen. Nu kan det bara bli bättre.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

4 Comments on “Slitsamt

  1. Visst är det segt att komma igång efter ett längre uppehåll med sin träning. Men det känns underbart när man klivit över tröskeln och gjort det.
    Carin

Lämna ett svar