Hanna funderar

Förväntningar

Känner du ibland att andra människor har höga förväntningar på dig? Förväntningar som du upplever att du inte kan leva upp till? Så känner jag ibland. Förväntningar kring att jag ska göra saker på ett visst sätt och om det inte är precis på det sättet som andra tänkt sig så är det ”fel”. Tycker också att det är viktigt att fundera över vilka förväntningar jag har på andra. Har jag för höga krav på hur andra ska göra saker? Ärligt talat så kan jag inte se att jag har det. Brukar nämligen lite för ofta tänka att ”alla andra” alltid är bättre än mig….

Jag har alltid tänkt att så länge slutresultatet blir samma så spelar inte vägen dit så stor roll. Vi är olika och då måste vi få alla få göra saker på vårt sätt och inte så som någon annan tycker att det borde vara. Med respekt och hänsyn såklart och utan att köra över någon annan. Jag menar mer att det måste vara okej att få hitta sin väg. Det finns fler än ett sätt som är rätt tänker jag.

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

5 Comments on “Förväntningar

Lämna ett svar