Min vardag

Snö igen….

Godmorgon!

Jag brukar alltid ställa klockan, även när jag är ledig men idag tänkte jag att jag skulle sova till jag vaknade själv. Det behövde jag. Det är lite trist att det är snö och minusgrader idag när jag är ledig. Men men, passar ju bra att sitta och plugga då.

Igår kväll hade vi kickoff med domarklubben. Vi var på laserdome och käkade pizza efteråt. När jag var barn gick jag på luftgevärskytte något år men det var meriter som jag inte hade nytta av i det där sammanhanget. Flera av killarna är militärer och jag hade såklart inte en suck mot dom. Men allt som allt var jag inte i det förlorande laget även om jag inte var så duktig. Men kul hade vi. När vi kom hem tittade vi på en av filmerna om Johan Falk och så var Rickard lite hastigt och lustigt tvungen att åka iväg till jobbet.

Dagens planer:

 • jag ska jobba med mitt examensarbete.
 • jag behöver träna något. Min match som jag skulle ha dömt idag blev tyvärr inställd.
 • vi ska till mamma och pappa i eftermiddag och fira pappa i förskott och att brorsan klarat sin bussförarutbildning.
 • ikväll blir det mellomys!

Min blogg startades i mars 2007 som en vardagsblogg med mycket fokus på mode. För några år sedan började jag fokusera på träning och hälsa ur olika perspektiv. Min stora passion är pilates och min dröm är att ha en egen pilatesstudio. Men jag drömmer också om att plugga till sjuksköterska och det närmsta målet just nu är att plugga till specialistundersköterska inom intensivvård och akutsjukvård. Det ska jag ta tag i nästa höst. Häng med mig här på bloggen genom högt och lågt! Just nu är det mycket fokus på ren omvärldsspaning. Vad händer i vår värld egentligen och vad vill våra politiker? Du kan även följa mig på instagram: @hannafialotta och på Facebook: Hannas Pilates VÄLKOMMEN TILL MIG!

18 Comments on “Snö igen….

 1. Så kul att vara på kick off med domarklubben. Tror inte jag har frågat förut, hur länge har du dömt fotboll? Skulle vara roligt att veta. Pizza är något som alltid är gott. Hoppas ni fick det trevligt hos din ,mamma och pappa. Kul för brorsan att han klarat busschaufförutbildningen. Det är ett yrke där de saknas och att de skriker efter folk.

  1. Jag har dömt fotboll sedan 2007 så det har blivit några år nu. Jag är så glad för min brorsas skull att han klarade utbildningen. Det var så bra jobbat!

 2. Låter som du hade en riktig mysig kickoff med domarklubben. Laserdom är något som jag skulle vilja testa någon gång. Det verkar vara så himla kul.

 3. Trevligt med lite laserdone, men kanske mindre trevligt med snö. Vi åkte ut till Marstrand, men så galet kallt det var. Blev inte som vi planerat.

 4. Jag ställer oxå klockan när jag är ledig. För jag vill inte ”sova bort” dagen.
  Laserdome har jag provat en gång. Jag var helt värdelös, men kul var det.
  Här blir det mello/skidskytte-mys, eller vad man ska säga.

  1. Vill inte heller sova bort dagen. Men ibland är det skönt med sovmorgon. Visst är det kul med laserdome men jag är inte bra på att pricka….

 5. Såg att det kommit snö när jag pratade med dottern i morse. Men det är väl inget som ligger länge men det är tråkigt när det har varit fint vårväder dagen innan.
  Hörde en snutt på alla låtarna på nyhetsmorgon på tv:n igår. Men jag ska inte kolla på det ikväll i alla fall. Det får bli en film istället.
  Carin

 6. Jättekul med domare kick-off:-) Hörde att det har snöat hos dig och även i Örebro. Enligt SMHI borde det ha snöat även här, men än så länge – inte en flinga. Tack:-)

 7. Här är det ingen snö men väldigt kallt. Inte det promenadväder jag hade hoppats på så det får nog bli en dag inomhus med träning istället.

 8. Vi har så lite vitt på backen att jag inte vet om jag ska kalla det snö. Men kallt är det i alla fall.
  Har sovit ovanligt länge, men det har jag mig själv att skylla. Blev sittande uppe för länge igår kväll, och den tiden behöver jag ta igen om det går. Numera sover jag sällan särskilt länge, inte ens om jag varit uppe sent, men idag verkade jag behöva det. Kom inte upp förrän 08:40, och det är rejäl sovmorgon numera. För 10 år sedan såg det annorlunda ut. Då innebar sovmorgon att ligga till någon gång efter 09:00.
  Förstår att du behövde sova idag om du var ute på sådant igår kväll.
  Jag har provat laserdome en gång för massor av år sedan (Det måste varit minst 19 år sedan, för vi bodde inte i det här huset då). Minns att jag tyckte det var jättekul, men jisses vilken träningsvärk jag hade efteråt. Det hade alla vi tjejer som varit med. Jag klarade knappt att gå nerför en trappa. Jag hittade tydligen muskler jag inte hade en aning om att jag hade.
  Det låter i alla fall som att du hade en jättetrevlig kväll, och rolig 🙂

  Troligen är en av dina dagspunkter densamma som för oss, ”mellon” 😉

  Ha en fin helg <3

  1. Hm, jag sprang nog inte tillräckligt för jag hade ingen träningsvärk efteråt. 😛 Om jag sover till sju så är det sovmorgon. Annars vaknar jag ju vid fem när jag ska upp till jobbet.

   1. Det var nog inte springandet som gav oss träningsvärk, utan allt hukande och lågt smygande som frestade på benen extra mycket 😉
    Jag klassar mina morgnar så här: Kl 5 är jobbtid. Kl 7 är normaltid och efter kl 7 är det sovmorgon 😉
    Men så här har det bara varit sedan 2017.
    Ett tag det året vaknade jag nästan alltid kl 06:00 när jag var ledig. Det kan jag göra nu också, men försöker hålla mig kvar i sängen ett tag till.
    I morgon är det ”härliga fredag” … tjohooo!
    Ser fram emot det mer än vanligt 😀

    1. Haha, det är sant. Hukande är jobbigt… 🙈 Din morgon är ungefär som min, men ibland är det riktigt skönt att ta en extra lång sovmorgon. Ser också fram mot fredag och ledig helg.

Lämna ett svar